Omleta cu spanac și PPP

Omleta cu spanac și PPP

Pentru că majoritatea dintre noi lucrăm de acasă, cu toții avem acum mai mult timp! Mai mult timp mai ales dimineața pentru a lua micul dejun în tihnă și nu pe fugă așa cum făceați de obicei din cauza traficului de dimineață. Această rețetă Herbalife este simplă, gustoasă și reprezintă o masă ușoară perfectă. Adăugați legume și proteine pentru a face o omletă savuroasă pe care veți dori să o mâncați iar și iar!


Porții: 5
Timp de preparare: 30 minute 
 
Ingrediente: 
  • 20g Pudră Proteică Personalizată Herbalife Nutrition
  • 125g iaurt grecesc fără grăsime (nu folosiți iaurt obișnuit)
  • 4 albușuri
  • 2 linguri de apă
  • 30g făină simplă
  • 55g spanac congelat (decongelat)
  • 2 lingurițe semințe de chia albă
  • 1 praf de sare
 
Metodă de preparare:
  1. Pune iaurtul, albușurile de ou și apa într-un robot alimentar sau blender. Adaugă făina, Pudra Proteică Personalizată Herbalife Nutrition, spanacul, semințele de chia și sarea. Amestecă bine până când are consistența aluatului de clătite.*
  2. Într-o o tigaie mică antiaderentă pulverizează cu spray antiaderent (sau unge cu puțin ulei)
  3. Când tigaia este încinsă, toarnă 3 linguri de amestec și întinde rapid (și foarte ușor) cu dosul unei linguri de metal într-un cerc. Lasă omleta să se coacă pe o parte până se rumenește ușor. Întoarce ușor și gătește pe cealaltă parte.
  4. Când ambele părți sunt aurii, așază pe farfurie și lasă să se răcească. Repetăi acest proces cu aluatul rămas și pulverizează cu spray antiaderent, înainte de a găti o omletă nouă, pentrua nu se lipi.

* Semințele de chia absorb mult lichid: mai ales dacă lași amestecul să stea! Cel mai bine este să pregătești amestecul chiar înainte de a face omleta. Dacă se îngroașă în timp ce gătești, adaugă puțină apă. Folosește o lingură simultan (ai grijă să nu adaugi prea mult) pentru a menține consistența asemănătoare cu cea a aluatului de clătite.

Informații nutriționale per porție:
  Energie (kcal) Grăsimi (g) Carbohidrați (g) Zaharuri (g) Fibre (g) Proteine (g)
Per porție 86 2 7.7 1 1.7 9.8
 

* Doar atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă toate beneficiile nutriționale descrise pe această etichetă. Vă rugăm să rețineți că dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă preparată la cald, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.

Scrie-mi pe Whatsapp!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!